Tuesday, 17/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

10 ilacet e shpirtit dhe trupit


10 ilacet e shpirtit dhe trupit


fara e zeze

1. Rrezet e diellit.

2. Pirja e ujit.

3. Gjumi i mjaftueshëm.

4. Ajri i pastër.

5. Të ecurit.

6. Ushqimi i shëndetshëm.

7. Kurani Fisnik .. ai është ushqim për shpirtin, s’ka jetë për shpirtin pa të.

8. Mjalti.

9. Fara e zezë (Habetu Seuda).

10. Mendimi i mirë dhe largimi nga të menduarit e keq dhe të lig.

Nga arabishtja: Irfan Jahiu

kurani

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Gurë në veshka, në tëmth dhe në kanalin e urinës
Tags:

Categories

Archives